Sposób przygotowania

Do miseczki wlewamy oliwę i sos chili, a następnie wsypujemy przyprawy- mieszamy.
Wkładamy do marynaty udka i dokładnie je nacieramy- odstawiamy do lodówki na minimum godzinkę.
Przekładamy udka do blaszki- posypujemy sezamem i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni- około 40- 45 minut.
Co 10 minut polewamy udka pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajne...to jest to!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Baaardzo smaczne połączenie przypraw i kurczaka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    o tak moim kupkom smakowym też się podoba takie połączenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    oryginalne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda smacznie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pomysłowe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wyglądają wyśmienicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !