Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki serowo-łososiowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser mierzwiony 10 bardzo cienkich plastrów
łosoś wędzony plastry 10
ogórek konserwowy 2,5
pieczarki marynowane 10

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki serowo-łososiowe

1. Ogórki pokroić w słupki.
2. Na plasterek sera położyć plasterek łososia, a następnie\"słupek\" ogórka. Zwinąć w roladkę i przebić wykałaczką. Na wykałaczkę wbić marynowaną pieczarkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak