Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Dodać do niej odsączoną kukurydzę, pokrojoną w piórka cebulę, przekrojone na 4 części pomidorki i pokrojone na mniejsze kawałki mięso. Musztardę wymieszać z cukrem, octem i oliwą na gładki sos. Polać nim sałatkę. Oprószyć solą i pieprzem. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mniam,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    uwielbiam takie sałatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszności :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !