Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z twarogu i konserwy rybnej w pomidorach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 300 g
ryba w pomidorach 1 puszka
papryka 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
koperek 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z twarogu i konserwy rybnej w pomidorach

ser rozetrzeć w misce (lub zmiksować) z rybą dodając sos z puszki. Doprawić do smaku
przyprawami, dodać koperek, wymieszać. Podawać do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak