Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z ryby wędzonej i zielonego groszku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 250 g
cebula 100 g
koperek 1/2 pęczka
wędzona makrela 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z ryby wędzonej i zielonego groszku

Groszek osączyć z zalewy (ugotowany schłodzić), a następnie zemleć. Z ryby ściągnąć skórę, usunąć ości i również zemleć, cebulę obrać, opłukać, drobno posiekać. Groszek, rybę, cebulę połączyć, wymieszać i rozetrzeć widelcem. Na koniec posypać drobno posiekanym koperkiem. Podawać do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak