Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybno-pomidorowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 szt
pomidor 1 szt
musztarda 1 łyżeczka
olej 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
czosnek 1 ząbek
tymianek do smaku
natka pietruszki 3 łyżki
ryba 200 (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybno-pomidorowa

Obrana i umytą cebulę oraz czosnek drobno posiekać. Pomidor sparzyć wrzątkiem, zdjąć skórkę, usunąć gniazdo nasienne. Rybę, pomidor, cebulę, czosnek, musztardę wraz z olejem i przyprawami zmiksować. Wymieszać z koperkiem. Podawać z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak