Sposób przygotowania

Kalafior ugotować i podzielić na małe różyczki. Dokładnie wymieszać jajko i mąkę, aby nie było grudek.Pieczarki maczać w przygotowanym cieście, wrzucać na gorący olej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny dodatek do dania głównego
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    wyśmienity
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    O, ciekawy pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !