Sposób przygotowania

Dokładnie wymieszać jajko i mąkę, aby nie było grudek.Pieczarki maczać w przygotowanym cieście, wrzucać na gorący olej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pyszne s?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny pomysł na pieczrki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !