Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos tradycyjny

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 70 dag
pieczarki 0,5 kg
wołowina 30 dag
przecier pomidorowy 1 słoiczek
przy[rawy do smaku
kiełbasa wiejska 2 szt
wieprzowina 70 (łopatka)
biała kapusta 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos tradycyjny

Kapusty kroimy i dusimy z mięsem pokrojonym w kostkę. Po godzinie duszenia dodajemy pokrojone pieczarki, kiełbasę i przecier. Dusimy aż wszystko będzie miękkie, doprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak