Sposób przygotowania

Karpia sprawiamy, dzielimy na dzwonki. Z głowy oraz warzyw gotujemy bulion, doprawiamy go. Karpia gotujemy do miękkości w bulionie. Miód zagotowujemy do czasu, aż ściemnieje, następnie wlewamy pół szklanki naszego bulionu oraz ocet i rodzynki. Chwile gotujemy. Tym sosem zalewamy naszego karpia. Danie podaje na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    afjny sposób na karpia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !