Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczywko czosnkowe z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
tymianek
ser mozarella
boczek wędzony 5 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: pieczywko czosnkowe z serem

Bagietkę wkładamy do rozgrzanego piekarnika na kilka minut, po wyjęciu nacieramy czosnkiem, polewamy oliwą, posypujemy startą mozarellą, układamy plaster boczku wędzonego i posypujemy tymiankiem. smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak