Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy na około 2 cm plastry, z obu stron posypujemy przyprawa do karkówki, majerankiem, sola i pieprzem. Naczynie zaroodporne smarujemy masłem, kładziemy plastry karkówki, na to wysypujemy rodzynki, znowu mięso i znów rodzynki. Mieso zalewamy sokiem, przykrywampieczemy do miękkości, od czasu do czasu podlewamy sokiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Uwielbiam mięso na słodko:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ciekawa ta karkówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    lubię mięsa na słodki sposób
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Musze wypróbować na słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    lubię takie dania na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    karkóweczka jest mega smaczna;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    osobiście nie lubię mięsa na słodko co nie znaczy że innym smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !