Sposób przygotowania

Przecier ogórkowy Smak odcedzić, zalewę zostawić, ogórki wrzucić do wrzącego bulionu i gotować 5 min. Następnie do wywaru dodać tyle soku z ogórków, aby zupa była odpowiednio kwaśna. Zupę przyprawić solą, pieprzem czarnym mielonym Prymat i ziołami Prymat, dodać mięso i koperek Prymat.

Przygotować grzanki: bułkę pokroić na kromki, posmarować je z obu stron masłem i posypać serem. Kromki zrumienić w piekarniku.

Zupę podawać z grzankami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Taki obiad to ja rozumiem - znakomicie się prezentuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !