Sposób przygotowania

1. Mrożone ciasto francuskie pozostaw na noc w lodówce, aby się dobrze rozmroziło. Rozłóż, pokrój na trójkąty.
2. parówki obierz z osłonek, każdą owiń plasterkiem sera. Kawałki ciasta posyp odrobiną papryki, ułóż parówki. Dokładnie owiń ciastem (końce ciasta podwiń pod spód).
3. Parówki ułoż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, wierch posmaruj żółtkiem, posyp sezamem. Piecz ok. 20 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    świetna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna taka kolacyjka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !