Sposób przygotowania

Pieczarki umyć(nie obierać ze skórki). Jajko roztrzepać i doprawić solą i pieprzem. Pieczarki panierować w jajku i bułce. Smażyć na gorącym oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to musi być pyszne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    od dawna to moje ulubione jedzenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !