Sposób przygotowania

CEBULĘ ZRUMIENIĆ NA MAŚLE,DODAĆ POKROJONĄ KAPUSTĘ,PODLAĆ 1/2 SZKLANKI WODY I DUSIĆ 1 GODZ CZESTO MIESZAJĄC.WYSMAROWAĆ TŁUSZCZEM NACZYNIE,WŁOŻYC POŁOWĘ KAPUSTY,UŁOŻYĆ KAWAŁKI MIĘSA,PRZYKRYĆ POZOSTAŁĄ KAPUSTĄ.NA WIERZ UŁOŻYĆ WYMIESZANE OGÓRKI,GRZYBY I KIEŁBASĘ- POKROJONE W KOSTKĘ.CAŁOŚĆ POLAĆ SOSEM I PIEC POD PRZYKRYCIEM OK 30 MIN W 200 STOPNIACH.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Jeszcze nigdy nie jadłam takiej zupy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    anecia04

    a gdzie zdjęcie?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    kiedys zdjecie dorobie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    ciekawy przepis :))))
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !