Sposób przygotowania

#2 średnie marchewki
# 1 mały kalafiorlubpół duzego
# 1 mały brokuł
# 1 garść fasolki szparagowej
# 2 średnie cebulki
# 4 jaja
# sól
# pieprz
# olej
# zioła


Wykonanie:
kalafior i brokuły obgotować w osolonej wodzie. Marchewkę pokroić w słupki , cebulki pokroić w piórka , fasolkę szparagową obgotować oddzielnie. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, wlożyć cebulę i marchew i smażyć ok. 5 minut. Dodać odcedzone warzywa i smażyć jeszcze 5 minut.posypać solą pieprzem i ziołami jakie kto lubi. Na patelni usmazyć jajka sadzone.Na talerzach ułożyć jarzyny, na wierzch położyć jajo i posypać solą pieprzem i zieleninką.. Podawać gorące.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowite:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pysznie i zdrowo!
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to coś dla mnie:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    same pyszne rzeczy
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jednooki jo,,,fajne danie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wspaniałe połączenie - PYCHOTKA!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    oddam deser za taką pyszną porcyjkę,uwielbiam jarzyny w każdej postaci:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Pyszna ta Twoja kolacyjka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    talerz zdrowia:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !