Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty i koperku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 główki
koperek 2 łyżki
cukier brązowy 4 szczypty
sól do smaku
marchewki 2

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty i koperku

Kapustę trzemy na płaskiej tarce. Dodajemy posiekany koperek, cukier brązowy oraz sól do smaku. Marchewki trzemy na najmniejszych oczkach i też dodajemy do kapusty. Całość mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3 godziny. Po tym czasie spożywamy. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 27.08.2013 08:34
taka bardzo lubię
ben-ka 26.08.2013 12:20
Bardzo smaczna do drugiego dania.
ewaa 26.09.2011 21:33
pyszna
iwona332 21.08.2011 12:37
super
Agnieszka_B 06.07.2011 09:26
Rewelacyjny dodatek do obiadu - uwielbiam taką surówkę:)
pacpaw 05.07.2011 20:13
kapustę biała w surówce uwielbiam. A ta młoda jest jeszcze taka krucha i soczysta, że palce lizać :o)
Jolanta_P-S 05.07.2011 17:13
to już twoja kolejna propozycja, chyba w końcu przejdę się po kapustę na rynek
Gabriela7 05.07.2011 14:32
pycha
iwa643 05.07.2011 07:33
smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak