Sposób przygotowania

Kapustę trzemy na płaskiej tarce. Dodajemy posiekany koperek, cukier brązowy oraz sól do smaku. Marchewki trzemy na najmniejszych oczkach i też dodajemy do kapusty. Całość mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3 godziny. Po tym czasie spożywamy. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to już twoja kolejna propozycja, chyba w końcu przejdę się po kapustę na rynek
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kapustę biała w surówce uwielbiam. A ta młoda jest jeszcze taka krucha i soczysta, że palce lizać :o)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Rewelacyjny dodatek do obiadu - uwielbiam taką surówkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo smaczna do drugiego dania.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taka bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !