Sposób przygotowania

Cytryny sparz, pokrój w plasterki. Ryby natrzyj solą i pieprzem. Do środka każdej włóż plastry cytryny, po gałązce koperku i łyżeczce masła.
Opłukane ogórki pokrój w cienkie plasterki. Cebule pokrój w półplasterki. Ogórki i cebulę wymieszaj z gorczycą, olejem, szczyptą soli i pieprzu.
Przygotuj 4 kawałki alufolii. Na błyszczącej stronie rozłóż jarzynkę ogórkową. Na jarzynce połóż ryby, obłóż kawałeczkami pozostałego masła. Folię zawiń, ułóż rybne paczuszki na blasze i piecz 30 min. w 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Jeszcze z ogórkiem nie próbowalłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !