Sposób przygotowania

Bułkę kajzerkę zamoczyć w wodzie, odcisnąć. Do miski włożyć mielone mięso, dodać jajko, bułkę tartą, odciśniętą z wody kajzerkę, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz do smaku. Mięso dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej formować kotleciki i obtaczać w ziarnach słonecznika. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite kotlety.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smakowicie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !