Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki nadziewane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułki 6
pieczarki 45dag
ogórki kiszone 2
cebule 2
żółty ser 25dag
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki nadziewane pieczarkami

Z bułek odkroić górę i wyciągnąć ciasto ze środka,ugotować pieczarki ,ogórki i cebulę pokroić w kostkę,wszystko razem podsmażyć i przyprawić.Farszem napełnić bułki i posypać startym żółtym serem,bułki złożyć i wierzch posypać jeszcze trochę serem.Włożyć bułki na kilka minut do piekarnika aż się zrumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak