Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa mięsna na mielone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
cebula 1 szt
jajko 2 szt
sól
pieprz
bułka czerstwa 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Masa mięsna na mielone

Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć , dodać do mięsa.
Cebulę obrać, zetrzeć na tarce o drobnych otworach.
Połączyć ze sobą mięso, cebulę, jajka, bułkę i przyprawy, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak