Sposób przygotowania

ogórki dokładnie myjemy i układamy w słojach; przekładamy czosnkiem, chrzanem i koprem.zalewamy gorącą wodą z dodatkiem soli. Można jeść już po 2-3 dniach :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nastawiłam już trzeci raz w tym roku 8 słoików - chłopaki wyżerają ciągle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aida

    widać za małe słoiki robisz :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie ,są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    nie ma to jak wyrób własnej roboty :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam taki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Oj, takie ogórki własnej roboty są najlepsze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !