Sposób przygotowania

Najpierw ugotować bób do miękkości , a pod koniec gotowania dopiero posolić , i odcedzić . Obrać , wlać wino , dodać masło , zmieloną szynkę i przyprawy. Dusimy aż odparuje wino.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na pastę, muszę wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    mniam, na pewno pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !