Sposób przygotowania

Filety skropić sokiem z cytryny posypać solą , przykryć i odstawić a po 30 minutach wyjąć pokroić na porcje i włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej przygotowanego polać pozostałym stopionym masłem , bo wcześniej część masła wysmarowaliśmy naczynie. Wstawiamy do piekarnika na 15 minut po czym polać winem i piec jeszcze 20 minut , pod koniec pieczenia wlać śmietanę i zapiekać jeszcze 10 minut . Obrane i pokrojone jajka odłożyć na chwilkę . Rybę wykładamy na pół misek polewamy przetartym sosem , posypujemy wiórkami chrzanu i jajkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mm super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !