Sposób przygotowania

Dzwonki łososia obtaczamy w zmielonym pieprzu oraz ziele angielskie i taki sposób zostawiamy rybę na pół godziny w chłodnym miejscu, a potem smażymy rybę na masełku potem zdjąć z ognia i trzymamy w cieple . , do sosu ze smażenia wlewamy wino i śmietanę , to gotujemy kilka minut aż płyn zmniejszy się o połowę , doprawiamy jeszcze solą i miodem i posiekanym koperkiem . Rybę polewamy sosem i przybrać cząstkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !