Sposób przygotowania

Jabłko kroimy na plasterki.
Na patelni rozgrzewamy masło,dodajemy 2 łyżeczki miodu i ok.odrobinę pół kieliszka dowolnego alkoholu,kiedy masło się zrumieni wrzucamy plasterki jabłka i smażymy je na wolnym ogniu tak długo aż miód z masłem się skarmelizuje a jabłuszka będą mięciutkie i obklejone karmelem.
Wyjmujemy na talerzyk i podajemy z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwiaweg11

    Dobry ,szybki sposób na coś słodkiego ;)
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jak zrobisz t zapros mnie :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kozkaska

    Rewelacja ,już wypróbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno są pyszne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niebo w gębie
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Aż ślinka leci,fantazja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Cudownie wyglądają!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    suuuuper!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    suuuuper!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !