Sposób przygotowania

Rozpuszczamy masło , jak się dobrze rozpuści to wsypać mąkę , przesmażyć , potem wlać bulion , cebulę zetrzeć na tartce o drobnych oczkach i dodać do sosu , doprawić solą , pieprzem , chili i curry. Potem wlać śmietanę i musimy mocno zagrzać ale nie zagotować . Naczynie żaroodporne posmarować olejem ułożyć w naczyniu rybę , polać ją sokiem z cytryny , posypać szczyptą soli , pieprzem i chilli , polać sosem . Zapiekamy 25 minut w 180 st. I jeszcze na sam koniec posypać natka pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna polska rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !