Sposób przygotowania

Piersi umyć, osuszyć. Naciąć kieszonki. Oprószyć przyprawą do kurczaka, ziołami prowansalskimi. Odstawić na 2 godz do lodówki. Pieczarki pokroić w półplasterki, cebulę posiekać. Pieczarki usmażyć z cebulą na 2 łyżkach oleju. Doprawić do smaku. Ser zetrzeć na tarce. Do kieszonek z mięsa nałożyć smażone pieczarki oraz tarty ser żółty. Spiąć wykałaczkami. Smażymy z obu stron na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    smaczne piersi z kurczaka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !