Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa
masło 3 łyż
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolę umyć, usunąć końcówki, włożyć do garnka z wodą i gotować aż do momentu kiedy będzie miękka. Odcedzić i odstawić do wystygnięcia. Bułkę tartą zrumienić na złoty kolor na patelni z rozpuszczonym masłem. Polać na fasolę i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak