Sposób przygotowania

Chleb pokroić sobie już wcześniej w kostkę i zarumienić ze wszystkich stron w piekarniku. Selera pokroić w słupki , cebule posiekać , do rondelka wrzucamy warzywa i podsmażamy na maśle jeszcze do warzyw wrzucić skórkę pomarańczową i smażymy kilka minut , następnie wlewamy sok pomarańczowy dodać orzechy , grzanki, natkę doprawić wymieszać i zdjąć z ognia I tym farszem napełniamy wnętrza ryb a potem układamy pstrągi w natłuszczonej brytfannie posmarować nie wielka ilością masła roztopionego i piec 40 minut w 190 st. Podczas pieczenia ryby przekładamy na drugi bok , jak już zauważymy że nam się ładnie zarumieniły to wyciągamy z piekarnika .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !