Sposób przygotowania

W garnku rozgrzać masło, włożyć pokrojone: mięso, cebulę i czosnek, smażyć na średnim ogniu do zrumienienia.Doprawić solą i pieprzem, dodać ziele angielskie, wlać tyle wody, aby tylko przykryła mięso; gotować pod przykryciem na średnim ogniu, aż mięso będzie na wpół miękkie. Kapustę pokrajaną w 2 cm paski włożyć do garnka z mięsem, wymieszać, wlać tyle wody, aby przykryła zawartość, gotować dalej przez 30 minut.Sok z cytryny wlać na 10 minut przed końcem gotowania.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy skład :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !