Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paprykarz grzybowy

4.0
(25)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby 400 g
ziemniaki 800 g
cebula 2 szt
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka
śmietana 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: paprykarz grzybowy

Cebulę posiekać i zeszklić.zdjąć z ognia.Wymieszać z łyżką papryki.Ziemniaki pokroić na plasterki,grzyby na drobno,dodać do cebuli.Podlać wodą,posolić,dodać pieprz do smaku i dusić do miękkości. Posolić śmietanę,dodać łyżkę mąki,rozmieszać,wlać,wymieszać i zagotować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 27.01.2013 11:59
bardzo ciekawy
Margo1 12.10.2012 21:16
super, lubię
goofy9 16.05.2012 15:44
bardzo ciekawe
pioge7 04.01.2012 08:12
mniam
grazia1 13.05.2011 09:56
bardzo ciekawy:)
Anna210 30.11.2010 21:22
super przepis !!
annamariakowalczyk3 28.11.2010 21:49
pycha,
annamariakowalczyk3 28.11.2010 21:49
pycha,
usmiech 29.08.2010 10:11
proste i ciekawe
mehia 15.08.2010 14:59
to coś dla mnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak