Sposób przygotowania

Przebrane, opłukane i osuszone grzybki, tzw przydróżki, podróżniczki...wrzucamy na rozgrzany tłuszcz, smażymy aż się przyrumienią, wrzucamy posiekany szczypiorek i od razu wbijamy jajka, solimy, oprószamy pieprzem, mieszamy, chwile podsmażamy , aby się ścięły , wg upodobania.
Jemy z pieczywem świeżym...smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z grzybkami jest dobra...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    nigdy o takich grzybach nie slyszalam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    nie znam tych grzybków również
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie na sniadanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    szkoda że się nie znam tak dobrze na grzybach
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    Jajecznica z grzybami - rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !