BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Rybę o wadze 1 kg/karp,szczupak,sandacz/ oprawić,odciąć głowę i od głowy ściągnąć skór.ę.Bułkę namoczyć w mleku ,odcisnąć i zemleć w maszynce razem z mięsem ryby oddzielonym od ości.Do masy dodać jajka,masło ,sól i pieprz i wyrobić na gładką masę.Skórę nadziać farszem,zawinąć w folię aluminiową i piec 40 minut w tem.180 stopni.
Po upieczeniu i ostygnięciu rybę pokroić w plastry i ułożyć na półmisku.Ogórki ze skórką zetrzeć na tarce po długości - odcisnąć,dodać posiekany koperek i szczypiorek - wymieszać z sosem koperkowym do sałatek.Tak przygotowana sałatka obłożyć na półmisku rybę.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    031
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze nigdy nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja robię bardzo często,zwłaszcza jak mam gości:)
  • 1
    031
    Opublikowano

    IZABELA29

    dzisiaj rybkę bym chętnie zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    Oj ,nie umiałabym chyba sciągnąc dobrze skóry ale gotową chętnie bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie karmisz swoich gości,chyba podjadę na taką rybką...
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wy?sza szko?a jazdy jak dla mnie. Super pomys?.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    zjadłabym z przyjemnością :-)
  • 1
    031
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie ,warto jeśc takie rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !