Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na noc. Następnego dnia odlać wodę i w świeżej wodzie zagotować wraz z wędzonym mięsem. Dodać włoszczyznę pokrojoną w kostkę i doprawić do smaku. Gdy już wszystko będzie miękkie zaciągnąć śmietaną. Można podawać z makaronem lub gotować z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam grzybowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izka2086

    ale dlaczego teścia?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bo od teścia mam ten przepis
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    uwielbiam grzyby w każdej potrawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię grzybową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna pachnąca zupa,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !