Sposób przygotowania

Morszczuka umytego suszymy solimy, i obtaczamy w mace a potem smażymy , przekładamy do naczynia żaroodpornego . do naczynia wlać jogurt naturalny , sypać bazylię , czosnek , musztardę , majonez i z tego przygotować sos polać ryby , całość posypać serem startym i zapiekać do momentu rozpuszczenia i lekkiego zarumienienia się sera . Temperatura to od 120 do 150 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !