Sposób przygotowania

Składniki na biszkopt razem połączyć wszystko zmiksować i piec 25 minut w 170 st ostudzić , w tym czasie mleko wlewamy do naczynia wsypujemy opakowanie bitej śmietany i ubijamy mikserem . Ostudzone ciasto przekroić , poprzekładać kremem i gotowe. Najlepiej schłodzić w lodówce .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    podoba mi się bo szybko można go zrobić:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    łatwy i szybki - takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wyśmienity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !