Sposób przygotowania

Mielone mięso włożyć do miski dodać bułkę tartą, jajko, mąkę ziemniaczana, posiekaną w drobną kostkę cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz do smaku. Mięso dokładnie wyrobić. Z masy mięsnej formować owalne kotlety, obtaczać w płatkach owsianych. Smażyć na smalcu z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    super wyglada!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczny przepisik
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetycznie wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !