Sposób przygotowania

Płaty śledziowe wymoczyć i pokroić w małe dzwonka.Pory pokroić w talarki a marchew i jabłka zetrzeć na tarce jarzynowej. Warzywa wymieszać z majonezem i warstwowo układać na płaskim półmisku warstwę sledzi,warstwę sałatki,tak żeby sałatka była na wierzchu półmiska.Udekorować wg,własnego pomysłu,ja dekoruję jabłkami naciętymi w piuropusze.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie warto zrobić
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie warto zrobić
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no..no... fajne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Super przepis, fajny pomysł na przyrządzenie ryby.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo lubie dania tego typu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !