Sposób przygotowania

Z udek wyjąć kość, mięso lekko rozbić tłuczkiem, oprószyć solą czosnkową. Z wędzonej pałki ściąć mięso, nałożyć po trochu na przygotowane udka, dołożyć po kawałku cebuli. Zwinąć ruloniki, spiąć wykałaczkami, posypać przyprawą do kurczaka. Obsmażyć je na oleju, zalać wodą i dusić pod przykryciem ok.1 godzinę. Po tym czasie zdjąć przykrywkę, odparować resztę wody, a mięso ponownie przysmażyć.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wyglądaja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy pomysł i bardzo apetyczny wygląd :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    genialne)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pięknie przyrumienione. Z pewnością były smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !