Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śląski likier rumowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 1 puszka skondensowanego słodzon
żółtko jajek 3
rum 2szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Śląski likier rumowy

Mleko zmiksować z żółtkami,dodać rum i energicznie wymieszać.Przelać do butelek. Przechowywać w lodówce. Przed użyciem zawsze energicznie potrząsnąć. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak