Sposób przygotowania

1. Mięso wymieszaj z resztą składników. Uformuj pulpeciki wielkości orzecha włoskiego. Usmaż na oleju.
2. Na oleju przesmaż cebulę, dodaj pomidory, wino, przyprawy i duś 15 min. Sos przelej do naczynia żaroodpornego, włóż pulpeciki, delikatnie wymieszaj i posyp pokrojoną fetą. Zapiekaj, aż ser się zrumieni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    spoko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne pulpeciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !