Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obieramy, przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka. Dokładnie oczyszczone z ości mięso ryby rozcieramy z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu, doprawiamy solą i pieprzem. Otrzymaną pastą napełniamy połówki jaj, układamy je na plastrach ogórka kwaszonego, ozdabiamy majonezem, natką i paseczkami papryki konserwowej. Podajemy na półmisku wyłożonym liśćmi sałaty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie faszerowana jajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ale pyszne i jak ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !