Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Młode ziemniaczki chrzanowo-koperkowe - szybkowar

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki młode 8 sztuk
liść chrzanu 1
koper świeży 1 cały
koperek 4 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Młode ziemniaczki chrzanowo-koperkowe - szybkowar

Ziemniaczki dokładnie myjemy i garujemy w 150ml osolonej wody wraz z liściem chrzanu oraz koprem w 119°C przez 7 minut. Następnie wkładamy do nagrzanego do 200°C piekarnika i zapiekamy przez 10 minut. Upieczone posypujemy świeżym koperkiem i gotowe. Doskonałe ziemniaczki do obiadu. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 23.06.2012 21:22
świetne
iknkirke 23.04.2012 10:14
super pomysł
BernadettaP 13.10.2011 08:22
świetne !
Wafelek2601 19.08.2011 13:41
super, doskonale na obiadek
dianix 13.08.2011 11:29
Mój tata by je z checia zjadl, fan mlodych ziemniakow a jeszcze z chrzanem to nowosc:)
Jolanta_P-S 05.07.2011 17:09
z tym chrzanem to mnie zaskoczyłeś!
agnieszka214 04.07.2011 07:30
pyszne
agnieszka137 03.07.2011 22:55
Równie ciekawy pomysł.Ciekawe jak smakują bo wyglądają apetycznie... Mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak