Sposób przygotowania

Marchew,pietruszkę i seler obieramy, gotujemy, odcedzamy i studzimy a następnie każde warzywo osobno kroimy w kosteczkę. Kukurydzę i groszek odsączamy. Z kostki rosołowej warzywnej gotujemy bulion i dodajemy żelatynę w ilości zgodnej z przepisem na opakowaniu. Odstawiamy do wystygnięcia. W kubeczkach układamy warstwami warzywa i zalewamy bulionem z żelatyną. Odstawiamy do lodówki do stężenia.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agano

    ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha i zawsze wszystkim smakuje !
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne i bardzo dekoracyjne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !