Przepis i sposób przygotowania na: Indyk z pomidorami
2. Następnie dodaj opłukane pomidory i oliwki. Podlej bulionem i duś pod przykryciem 10-15 min. Przed podaniem danie dopraw do smaku i posyp natką. Podawaj z bagietką.
pierś z indyka | 60 dag |
pieczarki | 10 szt |
cebula | 2 szt |
pomidorki koktajlowe | 20 dag |
oliwki czarne | 25 szt |
bulion | 1/2 szkl |
czosnek | 4 zabki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
oliwa | 5 łyżek |
natka pietruszki | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: