Sposób przygotowania

Rybę podzielić na porcje, posolić. Filety obtaczać w mące, roztrzepanych jajkach, bułce tartej i smażyć na oleju. Warzywa obrać, pokroić w zapałkę. Rozgrzać olej, włożyć warzywa, chwilę smażyć, dodać bulion oraz koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku. I dusić do miękkości. Na porcjach ryb ułożyć warzywa.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam rybe po grecku mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Jak ryba to tylko w warzywach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    muszę spróbować z bulionem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !