Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i jajka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
cebula 1 szt.
majonez 1 łyżka
sól do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i jajka

Jajka ugotować na twardo i pokroi w kostkę. Tuńczyka odsączyć z tłuszczu, doda do jajek i do pokrojonej w kostkę cebulki. Wszystko wymieszać z majonezem, sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak